2012 m. lapkričio 23 d., penktadienis

In Dabbous we trust

Smaguris šuoliavo į metro stotelę kažkur netoli Mayfair, kai jam į rankas įbruko vieną tų nemokamų žurnaliūkščių.  Pasirodo, juose ne vien sportas ir kriminalai. 

Dabbous restoranas, atidarytas prieš aštuonis mėnesius, iškart gavo Michelin žvaigždelę, tuom nieko nenustebindamas. Šis restoranas - paskutinis mados klyksmas mieste, o staliuką ankčiausiai galima rezervuoti kitų metų lapkritį.


Žemiau - interviu iš žurnaliūkščio su šefu Ollie Dabbous. Smaguris iš dalies/beveik/visiškai/absoliučiai nesutinka su receptu, kaip būti kulinarijos genijumi, o maistą mėgins patikrinti....kitų metų lapkritį :)















4 komentarai:

  1. Gerb. Edvardai, Jums per 4 akis geriau matosi. :D
    P.s. Kiba

    AtsakytiPanaikinti
  2. Bet tai čia taip rimtai kalbant- tik kitų metų? Lapkritį? Kaip taip iš viso įmanoma? :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Taip įmanoma, kai esi geidžiamiausias miesto šefas, turbūt :)

    AtsakytiPanaikinti