Smaguris šuoliavo į metro stotelę kažkur netoli Mayfair, kai jam į rankas įbruko vieną tų nemokamų žurnaliūkščių. Pasirodo, juose ne vien sportas ir kriminalai.
Dabbous restoranas, atidarytas prieš aštuonis mėnesius, iškart gavo Michelin žvaigždelę, tuom nieko nenustebindamas. Šis restoranas - paskutinis mados klyksmas mieste, o staliuką ankčiausiai galima rezervuoti kitų metų lapkritį.
Žemiau - interviu iš žurnaliūkščio su šefu Ollie Dabbous. Smaguris iš dalies/beveik/visiškai/absoliučiai nesutinka su receptu, kaip būti kulinarijos genijumi, o maistą mėgins patikrinti....kitų metų lapkritį :)
kiba skenuotas.....? :D
AtsakytiPanaikintiGerb. Edvardai, Jums per 4 akis geriau matosi. :D
AtsakytiPanaikintiP.s. Kiba
Bet tai čia taip rimtai kalbant- tik kitų metų? Lapkritį? Kaip taip iš viso įmanoma? :)
AtsakytiPanaikintiTaip įmanoma, kai esi geidžiamiausias miesto šefas, turbūt :)
AtsakytiPanaikinti